Modele de coafuri simple youtube

O panglica Rosie este mai mult decat sugestiva atunci cand vorbim de masa de craciun. Separa si tu o sectiune de par DIN crestetul capului si Pride-o intr-un élastique de par transparent. Leaga apoi in jurul cozii o panglica Rosie si FA o Funda Mare. VEI obtine, astfel, o coafura simpla, Dar speciala, ideala pentru ziua de craciun! Nu te Speria, nu e PE atat de greu PE Cat pare! FA-TI un COC inalt, Elegant, urcat Cat mai sus, si prinde-i in varf un accesoriu de par. O metoda foarte simpla de a-TI face acest COC este aceea de a-TI Lega Parul intr-O coada inalta, ca mai apoi sa il infasori in jurul bazei si sa fixezi Varful Sub élasticul de prindere. Un plus de Volum dans Crestet ITI va oferi mai multa eleganta. FA-TI un COC lejer la Spate, dar nu inainte de a tapa Parul in Crestet, pentru efectul de volum. Netezeste Parul cu ajutorul unei periute pe care ai pulverizat fixativ, Astfel ca suvitele REBELE sa fie si ELE ascunse deopotriva. Buclele lejere, in valuri, ne Scot intotdeauna DIN incurcatura atunci cand Vine vorba de un eveniment important.

INSA, de Sarbatori, trebuie sa FII Poutine mai inventiva… Stilul rusesc in CEEA CE priveste coafurile este cel mai intalnit in preajma zilelelor de iarna. De ce sa nu incerci si tu sa iti impletesti Parul sub forma de coronita si sa il prinzi la série intr-un COC simplu? Daca nu ai Parul Lung si des, opteaza pentru ACEI bureti pentru fixarea cocului. Coada de Cal Retro, Cu Parul intors la varfuri, este simpla, Dar de impact. Mai mult, e si foarte facil de obtinut. Pentru Parul de lungime medie, o impletitura simpla, realizata PE lateral, este optide ideala pentru a obtine o coafura de efect pentru ziua de craciun. Prinde-TI Parul intr-o coada de Cal Cat mai sus, lasand bretonul lejer. Rasuceste o Suvita de par in jurul élasticului de prindere si cu ajutorul unei Perii rotatif, rasuceste catre extérieur varfurile suvitelor. Tapeaza apoi bretonul, folosind fixativ, DA-l usor PE série si prinde-l in cateva agrafe metalice. Sperand ca te-am Inspirat… asteptam poze dans comentarii! Separa o Suvita de par mai groasa si impleteste-o in trei.

DA, DA, exact asa cum te-a invatat Bunica ta cand ERAI mica. Apoi uneste cele doua suvite astfel obtinute cu ajutorul uneor agrafe la Spate. Pentru un plus de volum, stilistii recomanda taparea parului cu Poutine fixativ. Ce ai spune de o panglica jucausa sau o agrafa prinsa in par intr-un mod discret? Sau de impletituri nu prea Complicate? Ai nevoie doar de Putina imaginatie si… CEVA indemanare. Primul pas ar fi Acela de a-TI realiza cateva bucle lejere. Apoi, prinde-TI Parul intr-o coada de cal. Tapeaza buclele si asigura-te ca iti va rezista Styling-UL, pulverizand pierdut fixativ..